RK RUDAR ADRIA OIL

Andrej Franković: 'U Poreč idemo po pobjedu'

0
Andrej Franković u akciji
Andrej Franković u akciji

Rukometaši Rudar Adria Oila pobjedom nad Mornar Dramalj-Crikvenicom, izravnim konkurentom u borbi za drugo mjesto u prvenstvu Druge HRL Zapad oprostili su se od domaće publike. Gosti su držali korak s raspoloženim domaćim rukometašima prvih 20-tak minuta, a potom, iako desetkovani, Kovari su do kraja vodili glavnu riječ na parketu.

- Bilo je malo teže od očekivanog, jer su došli sa više starijih igrača, a ne samo s U17 momčadi, no ostvarili smo željeno. Držali su se dobro, ali kasnije nam više nisu mogli parirati, rekao je vratar momčadi Rudar Adria Oila Andrej Franković.

Andrej Franković je među vratnice stao nakon ozljede vratara Roka Frankovića početkom ožujka, a protiv Mornar Dramalj-Crikvenice je obavio sjajan posao. Skupio je 11 obrana, neke od njih su bile u prijelomnim trenucima utakmice te tako pomogao svojoj momčadi na putu do vrijedne pobjede.

- Zadovoljan sam kako sam branio, ali najvažnije je da smo pobijedili. Ja sam se tek kasnije uključio, mogu reći da smo dobro odigrali, možda jedino žal ostaje za bodovima protiv Buja. Drugo mjesto u prvenstvu je dobar rezultat i mislim da smo svi zadovoljni, dodao je Franković.

Posljednju prvenstvenu utakmicu Kovari igraju u Poreču, protiv petoplasiranog Poreča 2.

- Idemo po pobjedu! Žao mi je što ne igramo zadnje kolo pred domaćim navijačima, bilo bi mi jako drago da zajedno zaključimo prvenstvo. No, i u Poreču ćemo dati sve od sebe da na najbolji način završimo sezonu, zaključio je vratar Franković. (Tekst: Valentina Prokić, foto: Marin Stepčić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa