Sv. Nedelja

Sudjelujte na obiteljskoj biciklijadi za 1. maj

0

U sklopu programa „Igrojmo se s našemi decami“, u organizaciji udruge žena Svete Nedelje „Mendula“, Turistička zajednica općine Sveta Nedelja organizira obiteljsku biciklijadu „1. Maj“.

Na praznik rada, 1. svibnja s početkom u 16 sati sa igrališta u Nedešćini krenut će biciklijada duga desetak kilometra.  Za sudjelovanje je obavezna prijava do zaključno utorka, 30. travnja. Broj sudionika ograničen. Kotizacija za sudjelovanje je deset eura za odrasle te pet eura za djecu ispod 12 godina. Kotizacija se plaća na startu, a uključuje okrjepu na kraju staze. Link za prijavu ovdje.

Postoji mogućnost najma bicikla uz naplatu u dogovoru s Bike Center Rabac. Sve sudionike moli se za oprez i poštivanje pravila jer cesta neće biti zatvorena. Prigodni bicikl i kaciga su obavezni. Minimalna dob za djecu uz pratnju roditelja je 7 godina.

Organizatori biciklijade: TZO Svete Nedelja, udruga žena Sv. Nedelje „Mendula“, Bike Center Rabac i BK Albona 1921 uz podršku Općine Sveta Nedelja. Za više informacija nazovite 099 3534 223.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa