Primjer dobre prakse: Slavonci posjetili labinski Coworking

0

Ovoga tjedna labinska dogradonačelnica, Federika Mohorović Čekada, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i EU projekte Robert Mohorović te viša stručna suradnica za međunarodne projekte Ana Černjul primili su predstavnice Požeško slavonske županije, Jelenu Ferdebar pročelnicu Upravnog odjela za gospodarstvo te Senku Horvat ravnateljicu javne ustanove Regionalni koordinator razvoja Požeško-slavonske županije.

Povod službenog posjeta bilo je upoznavanje s projektom labinskog Coworking prostora i djelovanjem istog. Prilikom posjete predstavljeni su svi koraci prilikom realizacije ovog projekta, a razgovaralo se i o svim mjerama koje Grad Labin poduzima na polju jačanja gospodarstva.

Podsjetimo, Grad Labin prenamijenio je prostor iznad Gradske knjižnice u iskoristiv i moderan coworking prostor, koji ima 10 sjedećih mjesta i otvoren je svim osobama koje svoju djelatnost mogu obavljati putem računala, u dijeljenom prostoru. Osim mladim poduzetnicima, coworking prostor izuzetno je primamljiv digitalnim nomadima koji ovaj prostor koriste na tjednoj bazi.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa