TREĆA NL ZAPAD

Rudar gotovo kompletan za sraz sa Cresom

0
Nemanja Martić
Nemanja Martić

Nogometaši Rudara u subotu s početkom u 17 sati igraju protiv Cresa utakmicu 21. kola Treće NL Zapad na Gradskom stadionu.

Rudar dočekuje Cres nakon minimalnog poraza u Senju gdje su imali šanse za dohvatiti bod u završnici susreta, no to im ipak nije uspjelo. No, protiv Nehaja momčad Rudara je bila desetkovana te su svoju priliku dobili junior koji su je prema riječima trenera Franka Čupića dobro iskoristili i opravdali povjerenje struke.  

Nova prilika za osvajanje bodova je sutra pred svojim navijačima. U momčad se vraćaju Macan i Kurtić koji su odradili kaznu zbog kartona, te oporavljeni Načinović, dok trener Čupić na raspolaganju neće imati samo iskusnog Valentina Stepčića koji će pauzirati zbog akumuliranih opomena.

Cresani stižu u Labin itekako željni bodova jer su nakon dva poraza na startu proljetnog dijela ostvarili tri pobjede i dva remija što je sjajan učinak. Rudaru bježe dva mjesta i šest bodova te će zasigurno učiniti sve ne bi li nastavili pozitivan niz. U momčadi neće biti kartoniranog Dedića.

- Poslije pomalo nesretnog poraza u Senju, očekuje nas domaća utakmica u kojoj ćemo se pokušati nametnuti od prve minute i dati svoj maksimum da dođemo do tri boda. Obzirom na pristup i naporno treniranje tijekom tjedna, mišljenja sam da rezultat ne bi trebao izostati. Pozivam sve naše navijače da dođu u što većem broju i podrže nas, rekao je nogometaš Rudara Nemanja Martić. (Pripremila: Valentina Prokić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa