Nedešćina

Mendula poziva na 'Igrojmo se s našemi decami' 1. svibnja   

0
Na "igrojmo se s našemi decami"
Na "igrojmo se s našemi decami"

U povodu međunarodnog Praznika rada 1. svibnja, Udruga "Mendula" pod pokroviteljstvom Općine Sveta Nedelja i Turističke zajednice Općine Sveta Nedelja u srijedu, 1.svibnja organizira i poziva sve na tradicionalno zajedničko druženje roditelja i djece "Igrojmo se s našemi decami" u Nedešćinu.

Program započinje u 16 sati sa igrališta u Nedešćini biciklijadom "1. Maj" u organizaciji TZO Svete Nedelja, Udruge žena Sv. Nedelje „Mendula“, Bike Center Rabac i BK Albona 1921 uz podršku Općine Sveta Nedelja. Za sudjelovanje je obavezna prijava do zaključno utorka, 30. travnja.

Link za prijavu i kotizaciju te ostale informacije OVDJE.

Udruga "Mendula" je i ove godine pripremila zanimljiv i bogat program. U 17 sati nastupit će Labinske mažoretkinje, a za najmlađe je osiguran napuhanko.

Prijave za sportske susrete kreću od 17 sati na igralištu Osnovne škole "Vitomir Širola-Pajo" Nedešćina. U igrama sudjeluju dijete i odrasla osoba. Natjecatelji će se takmičiti u igrama: nogomet, graničar, potezanje konopca, skokovi s loptom i trčanje u kolutu.

Tijekom događanja članice Udruge "Mendula" nudit će gastro ponudu i piće po promotivnim cijenama. Sav prihod je namijenjen u humanitarne svrhe.

„Mendula“ pozivamo sve zainteresirane žitelje Labinštine da dođu i uključe se u obiteljske sportske igre.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa