Program kina Labin

U četvrtak 'Bezgrešna', slijede 'Kung Fu Panda' i Kaskader'

0

Stigao je i posljednji tjedan travnja! Tjedan otvaramo s horrorom Bezgrešna u kojoj glumi sve popularnija Sidney Sweeney. U svom najnovijem filmu, Sidney glumi Ceciliu, ženu s dubokom vjerom, koja započinje novo poglavlje u svom životu kad je s velikim entuzijazmom dočekana u predivnom talijanskom slavnom samostanu. Na prvi pogled, samostan izgleda kao oaza spokoja, a Cecilija je sretna što može doprinijeti zajednici koja ju je srdačno prihvatila. Međutim, njen san o mirnom životu brzo se pretvara u noćnu moru dok otkriva užasne tajne unutar samostanskih zidina. Ovaj napeti horror možete pogledati u četvrtak 25. travnja s početkom u 19 sati.

Vikend je rezerviran za Kung fu pandu 4 i Kaskadera! U petak i subotu nam se tako vraća simpatični Po koji mora pronaći novog zmajskog ratnika te se sukobljava s najnovijom negativkom koja prijeti njegovoj ekipi. Ovaj animirani film će nasmijati djecu, ali i mlade koji su odrasli s avanturama kung fu pande i njegove šarolike ekipe. Film možete pogledati s početkom u 18.

Nakon Kung fu pande 4 slijedi Kaskader, akcijska komedija s Ryanom Goslingom u glavnoj ulozi. Gosling je Colt Seavers, bivši vrhunski kaskader koji više ne može parirati mlađim kolegama, a i oporavlja se od nesreće u kojoj je gotovo izgubio život, no kad ga zamole da se uključi u filmski projekt svoje bivše djevojke Jody Moreno (Blunt), vraća se u akciju. Poznato je da nevolja nikad ne dolazi sama, pa osim što radi za bivšu djevojku, nestaje glavni glumac u filmu (kojega glumi Aaron Taylor-Johnson), a Colt sve vještine koje koristi na setu, stavlja na raspolaganje kako bi ga pronašao. Akcijsku komediju Kaskader možete pogledati na velikom platnu Kina Labin u petak 26. i subotu 27. travnja s početkom u 20 sati.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa