RK RUDAR ADRIA OIL

Mario Ratkajec: 'Mladi igrači imaju ogroman potencijal'

0
Mario Ratkajec (foto: Marin Stepčić)
Mario Ratkajec (foto: Marin Stepčić)

Rukometaši Rudar Adria Oila sezonu su završili na drugom mjestu Druge HRL Zapad. Veliki je to uspjeh labinskih rukometaša obzirom da ozljede nisu mazile momčad trenera Inka Banovića te su u brojnim utakmicama bili desetkovani. No, uza sve nedaće uspjeli su osigurati drugo mjesto iza prvaka Senja, momčadi koja je od početak sezone imala ambiciju plasmana u viši rang natjecanja. 

Kapetan Rudar Adria Oila, Mario Ratkajec sezonu je završio kao drugi strijelac lige sa 157 postignutih golova. 

- Kao kapetan, ponosan sam na našu momčad. Od početka sezone, svaki igrač je pokazao nevjerojatnu predanost, napredak i želju za poboljšanjem. Ova sezona je bila puna izazova, ali naši su se dečki pokazali kao prave zvijezde. Svaka utakmica bila je prilika za učenje i rast, a rezultati govore sami za sebe. Osim što smo ostvarili impresivan rezultat na terenu, također smo svjedoci budućnosti RK Rudar Adria Oil. Naši mladi igrači su na dobrom putu da postanu temeljna kvaliteta našeg kluba. Njihov potencijal je ogroman, a zajedno gradimo put prema uspjehu, rekao je Ratkajec koji nije zaboravio zahvaliti se na velikoj podršci navijača. 

- Veliko hvala ide našim navijačima. Hvala vam što ste bili dio naše ekipe, što ste stajali uz nas kroz dobro i loše, što ste stvarali nevjerojatnu atmosferu na tribinama i što ste nas podsjećali na snagu zajedništva. Vaša podrška je neprocjenjiva i nadamo se da ćemo vas moći ponosno predstavljati i u budućnosti. Hvala vam još jednom, poručio je Ratkajec. (Pripremila: Valentina Prokić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa