Festival cvijeća iznenadio ponudom i posjećenošću (foto)

0
Đani Rajković, Egle Peršić i Mirsada Halilović
Đani Rajković, Egle Peršić i Mirsada Halilović

Festival cvijeća 4.  svibnja na trgu Kature iznenadio je posjećenošću i raznolikošću ponude. Gužva je vladala od samoga početka u 9 sati.

Osim sadnica svih vrsta cvijeća, ukrasnog i ljekovitog boja i sadnica povrća mogli ste pojesti maneštru, štrudel, pizze iz krušne peći, sladoled, palačinke, jagode, fritule i sve to zaliti domaćim craft pivom. Također, mogli ste kupiti second hand odjeću, knjigu, robotsku kosilici, pletenu košaru, kozmetiku, med ili usvojiti mačića.

Tema ovogodišnjeg Festivala bile su glicinije, njih su na platnu i terakoti slikali članovi Kreativne akademije Labin koji su u goste stigli kolege iz Novigrada i Pazina.

Svirali su Techno Vikings i DJ Haris, a program je vodila Ana Černjul.

Evo što je reklo troje sugrađana koje smo zatekli u kupovini cvijeća.

„Kupio sam vinke i vodenice. To ćemo posaditi u okućnicu. Imamo kuću uz trim stazu, pa neka turisti gledaju kada prolaze“, rekao nam je Đani Rajković

„Kupila sam ljetni jorgovan,zanimljivo cvijeće koji još nisam imala. I uz to ću uzeti dvije crvene dalije“, čuli smo od Egle Peršić.

„Došla sam samo po ovaj điran, stari mi je uvenuo, pa ću ga nadomjestiti“, rekla nam je Mirsada Halilović. (Tekst i foto: Robi Selan)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa