ČETVRTI RAB ISLAND HERO MTB MARATON

Biciklisti Albone uspješni na Rabu

0
Rekordan broj sudionika na maratonu
Rekordan broj sudionika na maratonu

Dalibor Kovačić, biciklist Albone 1921 završio je na šestom mjestu kategorije muškarci Grand Master na četvrtom izdanju međunarodnog Rab Island Hero MTB maratona, prve ovogodišnje utrke Husqvarna Adria Bike Seriesa održane na otoku Rabu.

Bazilio Radović je u istoj kategoriji završio na 18. mjestu, dok je Bojan Jovanović bio 32. u kategoriji muškarci, a Davor Golja 24. u kategoriji muškarci Master. Četvrto izdanje rapske utrke bilo je i najveće do sada s 300 biciklista iz 13 europskih zemalja. 

Sudionike su na putu između starta i cilja čekali tvrda kamena podloga, pjeskoviti dijelovi, kamene vrleti bez vegetacije, krške lokve okružene livadama, duboke šume mediteranske crnogorice, sve to sažeto u 40, odnosno 70 kilometara dugoj stazi. Članovi Albone 1921 nastupali su na kraćoj stazi dužine 40km sa 670m uspona. 

Utrku je organizirao Biciklistički klub MAG iz Raba, u suradnji s poznatim Adria Bikeom te uz podršku Turističke zajednice grada Raba i Turističke zajednice općine Lopar, Turističke zajednice Kvarnera te Hrvatske turističke zajednice.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa