NK RUDAR

Pogledajte rezultate mlađih uzrasnih kategorija!

0
Rudar U9
Rudar U9

Mjesec svibanj je posljednji službeni natjecateljski i vjerojatno najzahtjevniji mjesec s obzirom na broj utakmica ekipa NK Rudar. Što se tiče proteklog tjedna, odnosno vikenda, najprije je ekipa U15 u utorak, odigrala zaostalu utakmicu 1. NL NS Rijeka s nogometašima NK Uljanika. Na Gradskom stadionu u Labinu smo vidjeli zanimljivu utakmicu u kojoj nogometaši Rudara nisu uspjeli realizirati nekoliko odličnih  šansi, a Puljani svoje jesu, te je konačan rezultat 2:1 išao na stranu Verudeža. Jedini strijelac za Rudar bio je Alessio Grižančić.

Za mladež kluba vikend je započeo u Pazinu prvenstvenim utakmicama kategorija U13 i U15 u sklopu 23. kola 1.NL NS Rijeka. Ekipa U13 je tokom cijele utakmice dominirala i u svakom segmentu igre bila bolja od Pazinjana, a navedeno je potvrdila zgodicima Erika Orlića 2, te Lovre Višnjića 1 i pobijedila ukupnim rezultatom 3:0.

Ekipa U15 je također izdominirala domaćine, vršnjake NK Pazinke, ali po tko zna koji put iz nekoliko stopostotnih prilika, realizirala je samo jednu, dok su Pazinjani iz jednog, jedinog udarca na gol uspjeli postići zgoditak za krajnjih 1:1.

Nogometna nedjelja započela je utakmicama najmlađih kategorija kluba U9 i U11 starijeg i mlađeg godišta. Starija godišta su gostovala na Valbruni u Rovinju i polučili dvije pobjede. U vrlo dobroj utakmici, U9 je pobijedila Rovinježe rezultatom 4:2, a u listu strijelaca su se upisali, po dva puta Karlo Škopac i Gabriel Cuculić, dok je jedan zgoditak postigao Rian Dobrić.

Ekipa U11 je uvjerljivim nastupom i rezultatom od 5:0, pobijedila Rovinježe, a dvostruki strijelac je bio Nino Černjul, dok su po jedan zgoditak postigli Toni Vidali, Luka Žulić i Matej Krajcar.

Mlađa godišta U9B i U11B su gostovala u Banjolama, te su od starijih  godišta ekipa Banjola  poražena rezultatima 9:0 i 1:0.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa