Raspisan natječaj

Pogledajte što će se sve obnoviti u dvorani Matije Vlačića!

0
Školska sportska dvorana Matija Vlačić
Školska sportska dvorana Matija Vlačić

Proteklog tjedna raspisana je javna nabava za obnovu poda sportske dvorane OŠ Matije Vlačić Labin.ž

Naime, u posljednjih par godina u školskoj dvorani Matija Vlačić izvršene se sanacija krova, stolarije i oborinske odvodnje kao nešto što je moralo prethoditi ovoj fazi koja uključuje sanaciju odnosno potpunu obnovu poda dvorane.

Budući da se dvorana svakodnevno koristi za razne aktivnosti, od nastave tjelesnog odgoja za učenike škole, te treninge i natjecanja raznih sportskih i rekreacijskih ekipa, poboljšanje uvjeta u dvorani usmjereno je na opće dobro velikog dijela žitelja Labinštine.

Predmet nabave je demontaža dotrajalog te dobava i ugradnja novog sportskog poda u sportskoj dvorani OŠ Matije Vlačić Labin. Predviđena je sanacija poda pokrivenog parketom unutar sportske dvorane koja uključuje uklanjanje postojećih slojeva do AB ploče te postavljanje novih slojeva poda što uključuje i sanaciju mogućih oštećenja te novu hidroizolaciju i toplinsku izolaciju. Predviđena je i zamjena unutarnje stolarije između dvorane i garderoba te teretane.

Procijenjena vrijednost nabave iznosi 95.546,00 eura bez PDV-a, planirani početak ugovora je 20. lipnja, a rok za izvođenje radova planiran je za 31. kolovoz, odnosno pred početak nove školske godine.

Podsjetimo, donaciju za ovu obnovu dalo je i poduzeće Carel Adriatic iz Labina u iznosu od 20 tisuća eura.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa