Predsjedništvo podružnice odlučilo

Leo Knapić kandidat IDS-a za načelnika Općine Raša

1
Leo Knapić
Leo Knapić

Predsjedništvo općinske podružnice IDS-a Raše potvrdilo ja kandidaturu Lea Knapića za načelnika Raše, na prijevremenim izborima koji će se održati 9. lipnja 2024. godine.

Leo Knapić rođen je 30. svibnja 1978. godine u Puli. Oženjen je, te otac dvoje djece. Živi i radi u Raši. Cijeli svoj radni vijek je poduzetnik. Radi u vlastitom poduzeću. Osnovnu školu završio je u Raši, dok je srednju školu primijenjenih umjetnosti i dizajna završio u Puli. Time je dobio zvanje grafičkog dizajnera. Diplomirao je na Grafičkom fakultetu u Zagrebu, gdje je završio za diplomiranog inženjera grafičke tehnologije (dipl. graf. ing), smjer dizajn grafičkih proizvoda.

 

U studentskim danima aktivan je u Klubu studenata Istre u Zagrebu kao voditelj kulturne sekcije, te svojim doprinosom nesebično održava društvenu atmosferu istarskih studenata u samom klubu, a i šire. Jedan je od začetnika Smotre vina istočne Istre - Skitača i u prvim godinama smotre djeluje u organizacijskom odboru.

Kasnije se upisuje na Sveučilište Jurja Dobrile u Puli gdje završava pedagoške kompetencije i dobiva mogućnost rada kao profesor u srednjim grafičkim i dizajnerskim školama.

Leo Knapić će naglasak dati na rješavanje započetih projekata koji je sadašnji saziv Općinskog vijeća Raše obećao građanima. Također, s njegove strane napominje da je njegovo htjenje i način na koji bi on zaokružio svoj program, i doprinos onome što je do sada učinjeno, vrlo bitan.

„Kao načelnik Općine Raša zalagat ću se za daljnji razvoj i boljitak Općine, prije svega u gospodarskom i kulturnom području koje se zasniva na bogatoj rudarskoj baštini, te kontinuirano podupirati društvene aktivnosti koje provode udruge i ustanove na području Općine Raša“, kaže Knapić. „Dio plana programa je raspisati izbore za mjesne odbore što će omogućiti direktan kontakt načelnika i članova mjesnih odbora, a samim time i dovesti do boljeg razumijevanja potreba naših građana. Naravno, to ne isključuje izradu i nastavak daljnjih programa koje su vijećnici obećali“, rekao je Leo Knapić. (N.Č.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija