Hudi dobio više od Žakule

IDS-ovac Leo Knapić novi načelnik Općine Raša!

3
Leo Knapić
Leo Knapić

Kandidat IDS-a Leo Knapić novi je načelnik Općine Raša. On je prema neslužbenim rezultatima osvojio 578 od 938 glasova ili 59,83 posto.

Kandidat SDP-a Miroslav Hudi dobio je 230 glasova (23,81 posto), a Admira Žakula (HDZ) 137 glasova (14,18 posto).

Od 2.595 upisanih u birački spisak, glasalo je 938 glasača ili 36,15 posto, a 21 glasačkih listića, ili 2,17 posto, je bilo nevažeće.

 

„Nastavljamo provoditi projekte i ciljeve, želimo čuti mišljenje naših mještana i iduće godine ponoviti još i bolji rezultat! Hvala biračima na ukazanom povjerenju, siguran sam da zajedno možemo razvijati našu Općinu, očuvati rudarsku tradiciju i kulturu. Apsolutna većina glasova od 60 posto služi mi na čast, ali mi daje i veliku odgovornost za daljnji rad“, poručio je novoizabrani načelnik Općine Raša.

Leo Knapić rođen je 30. svibnja 1978. godine u Puli. Oženjen je, te otac dvoje djece. Živi i radi u Raši. Cijeli svoj radni vijek je poduzetnik. Radi u vlastitom poduzeću. Osnovnu školu završio je u Raši, dok je srednju školu primijenjenih umjetnosti i dizajna završio u Puli. Time je dobio zvanje grafičkog dizajnera. Diplomirao je na Grafičkom fakultetu u Zagrebu, gdje je završio za diplomiranog inženjera grafičke tehnologije (dipl. graf. ing), smjer dizajn grafičkih proizvoda.

U studentskim danima aktivan je u Klubu studenata Istre u Zagrebu kao voditelj kulturne sekcije, te svojim doprinosom nesebično održava društvenu atmosferu istarskih studenata u samom klubu, a i šire. Jedan je od začetnika Smotre vina istočne Istre - Skitača i u prvim godinama smotre djeluje u organizacijskom odboru.

Kasnije se upisuje na Sveučilište Jurja Dobrile u Puli gdje završava pedagoške kompetencije i dobiva mogućnost rada kao profesor u srednjim grafičkim i dizajnerskim školama. (N.Č.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija