Judo klub Meto na Međunarodnom turniru Sveti Vid

0

U subotu 8. lipnja natjecatelji judo kluba Meto nastupili su na 16. Međunarodnom turniru Sveti Vid u Rijeci. Natjecanje je okupilo 668 natjecatelja iz 52 kluba. Za JK Meto nastupilo je 37 natjecatelja.

U uzrastu do 10 godina u kategoriji -40kg Lena Mujkić osvojila je prvo mjesto. Brončane medalje su osvojile Nikol Huskić i Idora Jovanović u kategoriji -28kg, Aurora Baf u kategoriji -32kg i Lana Žvanja u kategoriji +44kg. Plasman na peto mjesto ostvarile su Lora Višnjić u kategoriji -28kg i Elvisa Kešetović u kategoriji +44kg, a Nino Višković se plasirao na sedmo mjesto kategorije -27kg.

U uzrastu do 12 godina Petar Lukež osvojio je drugo mjesto u kategoriji +55kg, Mateo Čekada plasirao se na peto mjesto kategorije -50, a Lejla Kešetović bila je sedma u kategoriji +52kg. U uzrastu do 14 godina Darian Starčić osvojio je drugo mjesto u kategoriji -34kg. Nola Fornažar osvojila je treće mjesto u kategoriji -40kg.

Na peta mjesta su se plasirali Noa Buršić u kategoriji -38kg i Noemi Bračun u kategoriji -57kg. Sedma mjesta su zauzeli Stela Kranjac u kategoriji -52kg i Luka Širol u kategoriji -66kg.

U konkurenciji mlađih kadetkinja Nola Fornažar osvojila bila je prva u kategoriji -40kg. Viktoria Stojić plasirala se na peto mjesto u kategoriji -48kg, a Ajla Šahdanović je bila sedma u kategoriji -57kg. U konkurenciji mlađih kadeta na peta mjesta su se plasirali Angel Vidalli u kategoriji -81kg i Novak Potpara u kategoriji +81, a Kristiano Mariano bio je sedmi u kategoriji +81kg.

U konkurenciji kadeta, do 18 godina, Kristiano Mariano je osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju u kategoriji +90kg. Natjecatelje su pratili treneri Dino i Denis Alićajić, Nikol Boneta i Paola Širol.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija