Foto Ovog petka ne zaboravite na Wine & Music u Parku

12.06.2024 - 12:34

Ovaj vikend rezervirajte za Wine & Music Night! Nakon prošlogodišnje gastro i eno uspješnice, upotpunjene glazbenom pratnjom omiljenih lokalnih autora, Wine & Music Night na velika vrata vraća se u posebno za tu priliku uređeni Park hrvatskih branitelja, gdje će publiku zabavljati Marko Tolja i DJ Nikola Z Kukurini.

Program prve ovogodišnje Wine & Music Night manifestacije počinje u 20 sati, a zvijezde večeri, osim raspjevanog Marka Tolje, bit će proizvodi lokalnih vinara, pivara i destilera.

Već treću godinu zaredom, prisutni će imati priliku uživati u selekciji vrhunskih vina članova Udruge Trs, među kojima će se naći vina Baćac, Čule, De Fredi, Fuhtar, Glavičić, Gobo, Juričić i Kos. Ponudu će upotpuniti i vina vinarija Matiška, Miletić, Milevoj, Negri, Perinić, Prskalo, Vosilla kao i vina Zahtila.

Turistička zajednica Labin Rabac pobrinula se i za to da pivoljupci ne ostanu suhih grla - prisutnima će vrhunsko pivo točiti Labona Craft Brewery. Uz to, prisutni će imati priliku kušati destilate obiteljske destilerije Krulčić, koja od 2006. stvara jedinstvene rakije i likere, u skladu s istarskom tradicijom.

Gastro ponudu u svoje ruke će preuzeti Hrvoje Hrvatin i Sanel Jakupović, tim iz Pop - Up 66 powered by Fast66, kojima su prazne tanjure vraćale i svjetske zvijezde, poput Gordona Ramseya i DJ Kyga.

Tweet

Posljednje novosti