U SKLOPU SPORTSKOG CENTRA VINEŽ

Gradnja Cezare gradit će cestu za pomoćno nogometno igralište

30.09.2024 - 13:51
Na potpisivanju ugovora
Na potpisivanju ugovora

Grad Labin i Gradnja Cezare potpisali su 30. rujna ugovor za izgradnju pristupne prometnice za pomoćno nogometno igralište u sklopu Sportskog centra Vinež.

Nova prometnica, namijenjena motornim vozilima, imat će ukupnu duljinu od približno 195 metara, a duž cijele trase planira se izgradnja nogostupa širine 2 metra, kao i sustav oborinske odvodnje s asfaltiranih površina i pješačkih staza, koji će biti riješen putem slivnika i kolektora oborinske kanalizacije.

Radovi započinju u prvoj polovici listopada, a osim pristupne ceste, projekt uključuje i izgradnju parkirališta uz novo pomoćno nogometno igralište, čime će se osigurati veća funkcionalnost i pristupačnost sportskog kompleksa.

Kako bi se prometno povezala nova pristupna prometnica s postojećom mrežom javnih cesta, planirana je izgradnja jednostavnog trokrakog raskrižja. Raskrižje će se nalaziti oko 80 metara jugoistočno od postojećeg raskrižja, čime će se omogućiti siguran i učinkovit prometni tok. Izvođač radova izabran je putem otvorenog postupka javne nabave, a ugovorena cijena radova iznosi 272.312,66 eura bez PDV-a.

Tweet

Posljednje novosti