TREĆA ŽNLI JUG

Plominjani uvjerljivo slavili na domaćem terenu, Polet remizirao

Piše: Valentina Prokić

06.10.2024 - 19:37
Nova pobjeda Plomina
Nova pobjeda Plomina

Nogometaši Plomina pobijedili su Valdebek s 3:0 u petom kolu Treće ŽNLI jug. Nino Fabeta, Adnan Subašić i Nikola Žulić bili su strijelci u novoj, trećoj pobjedi Plominjana ove sezone koji još ne znaju za poraz. Utakmica je bila teška i nervozna, no domaća momčad niti u jednom trenutku nije bila u podređenoj poziciji te pobjeda nije dolazila u pitanje. Momčad Plomina je u vrhu ljestvice zajedno s Jedinstvom Omladinac iz Nedešćine i Valdebekom, sve tri momčadi imaju po deset bodova. 

Plomin za tri dana, u srijedu 9. listopada igra odgođenu utakmicu trećeg kola na domaćem travnjaku protiv Raše 1938 s početkom u 17,30 sati. 

Zapisnik utakmice Plomin - Valdebek 3:0 (2:0) pogledajte OVDJE 

Nogometaši Poleta remizirali su 2:2 u gostima kod momčadi Manjadvorci. Polet je vodio 2:0 nakon prvog poluvremena golovima Ivana Honovića i Marina Pajkovića, no u nastavku domaćin je stigao do izjednačenja zahvaljujući i nes(p)retnoj pomoći gostujućeg igrača Dina Mahmutovića koji je autogolom donio smanjenje prednosti Manjadvorcima. Samo tri minute kasnije domaća momčad je izjednačila. 

Zapisnik utakmice Manjadvorci - Polet 2:2 (0:2) pogledajte OVDJE

Tweet

Posljednje novosti