Tečajevi za djecu uzrasta od 3 - 11 godina

Engleski jezik po Helen Doron metodi djeca sada mogu učiti i u Labinu

08.10.2024 - 13:21

Helen Doron škola engleskog jezika osnovana je s ciljem da pruži djeci svake dobi najbolje moguće uvjete za prirodno usvajanje engleskog jezika.

Na 54 lokacije diljem Hrvatske, od 2009. godine, visoko educirani i predani učitelji svaki dan pomno pripremaju nastavu za svoje polaznike, od onih najmanjih (3 mjeseca) pa sve do najstarijih (19 godina).

Od ove školske godine engleski po Helen Doron metodi djeca mogu učiti i u Labinu u novootvorenoj školi u centru grada Labina. Nude se tečajevi za djecu uzrasta od 3 - 11 godina, a za sve ostale uzraste moguće je također dobiti informaciju o mogućnosti upisa.

Helen Doron metoda zasniva se na stvaranju pozitivnog i zabavnog okruženja u kojem djeca jednostavno, brzo i lako usvajaju engleski jezik po istim principima po kojima su usvajali i svoj materinski jezik - bez naglaska na gramatička pravila. Metoda u središte stavlja prirodno usvajanja jezika tako što se dijete okružuje izvornim engleskim jezikom te se kroz igru i zabavne aktivnosti potiče na korištenje jezika.

Naši učitelji visoko su kvalificirani i dodatno educirani za prenošenje znanja engleskog jezika Helen Doron metodom. Grupe se sastoje od maksimalno 8 djece te je nastava isključivo na engleskom jeziku, bez prevođenja, kako bi se djecu od početka poticalo na aktivno korištenje engleskog jezika. Naši materijali posebno su osmišljeni za svaku dob djeteta, a tečajevi se svake godine dodatno unapređuju. Uz knjige i audio materijale, polaznici dobivaju i pristup Kangi Clubu – interaktivnom edukativnom portalu. U Helen Doron školi djeca nemaju strah od ocjenjivanja, a greškama se pristupa na pozitivan način tako da nemaju osjećaj da su pogriješila niti da će biti zbog toga “kažnjena”. Nastava se održava jednom tjedno i traje 10 mjeseci, dok sat, ovisno o dobi, traje od 45 minuta (predškolska dob) do 120 minuta (tinejdžeri).

Mnoga istraživanja su pokazala da djeca mogu vrlo uspješno i opušteno učiti (ili usvajati) više jezika istovremeno i to od rođenja. Štoviše, izlaganje više jezika pozitivno utječe na razvoj dječjeg mozga i sa sobom nosi brojne kognitivne prednosti, popust metajezične svjesnosti, kreativnosti, čak i razvoj matematičkih sposobnosti, ali i kulturne prednosti, poput otvorenosti prema drugim kulturama.

Svaka škola uređena je s ljubavlju i s dobrobiti djece na umu, prostorije su ukrašene veselim i šarenim bojama, pune didaktičkih i interaktivnih igračaka koje bude radoznalost kod djece.

Učitelj i polaznici sjede na jastučićima na podu te su tako spremni svaki sat i aktivno istraživati svijet engleskog jezika - kroz plesanje, pjevanje, igru i, naravno, razgovaranje na engleskom jeziku.

“Najveća nagrada za moj rad je kada mi djeca kažu da bi svaki dan dolazila na nastavu, a roditelji da im djeca po cijele dane pjevuše pjesmice i igraju se škole na engleskom. Tada znam da se sav trud isplati. To je i zato jer doista dajemo sve od sebe da je škola mjesto gdje se djeca osjećaju sigurno i dobrodošlo. Veseli me i što uz regulrnu nastavu se također često organiziraju besplatne radionice te aktivnosti na otvorenom”, rekla nam je Kristina Načinović Jakovčić, voditelj škole Helen Doron English Labin.  

Moguće je upisati se još cijeli listopad, a kontatki su:

Mob. 098 965 7002
Email: labin@helendoron.hr
Prijavite se za ogledni sat engleskog jezika: https://helendoron.hr/upisi/

Tweet

Posljednje novosti