Raspisan natječaj

Evo koliko će novih stipendija dobiti učenici i studenti Sv. Nedelje

09.10.2024 - 09:25

Načelnica Irene Franković raspisala je 8. listopada Natječaj za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola i studentima Općine Sveta Nedelja u školskoj/studijskoj 2024/2025. godini.

Dodijeliti će se 24 nove stipendije i to: 8 stipendija učenicima, 12 stipendija studentima prve godine studija (preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, stručnih te s njima izjednačenih studija u inozemstvu) i 4 stipendije studentima od druge do šeste godine studija te prve i druge godine diplomskog, specijalističkog diplomskog, stručnog te s njima izjednačenih studija u inozemstvu.

 

Mjesečna stipendija za učenike iznosi 86,27 eura, a za studente 119,45 eura. Natječaj je objavljen na oglasnoj ploči Općine Sveta Nedelja i na web stranici Općine Sveta Nedelja 8. listopada, a prijave s dokumentacijom dostavljaju se u zatvorenoj omotnici, u roku od 15 dana od dana objave Natječaja odnosno zaključno do 23. listopada na adresu: Općina Sveta Nedelja, Odbor za stipendije, Nedešćina 103, 52 231 Nedešćina.

Tekst Natječaja, obrazac prijave na Natječaj, te sve priloge koje je potrebno ispuniti i priložiti uz prijavu možete  pronaći  na  web stranici www.sv-nedelja.hr pod Info/Natječaji.

Tweet

Posljednje novosti