SLIJEDE KAPELICA I SALAKOVCI

Dovršeni radovi na javnoj rasvjeti na tri lokacije u Breg Ivanovcima

24.10.2024 - 15:36

Završeni su radovi na izgradnji javne rasvjete u naselju Breg Ivanovci koji su započeli u rujnu. Radovi su se odvijali na nekoliko lokacija, i to: kod kućnih brojeva 43 i 48 gdje je izvedena podzemna instalacija javne rasvjete sa ukupno 5 rasvjetnih tijela LED rasvjete; prema kućnim brojevima 30e, 30d i 30 gdje su ugrađeni novi nadzemni vodovi za dva rasvjetna tijela LED rasvjete te prema kućnim brojevima 34, 34b i 34c gdje je izvedena podzemna rasvjeta s tri LED rasvjetna tijela.

 

„Cilj nam je ulaganje u komunalnu infrastruktura na područjima svih naselja grada Labina, od kojih svako naselje ima svoje specifičnosti i prioritete, a to postižemo kroz suradnju i dijaloge s članovima mjesnih odbora. Upravo je MO Kapelica u prošloj godini tijekom priprema Proračuna za 2024. godinu naglasio važnost ulaganja u izgradnju nove infrastrukture javne rasvjete kao prioritet naselja Kapelica. Drago nam je da su radovi na ovom području uspješno privedeni kraju te da smo dodatnim rasvjetnim tijelima osigurali bolju vidljivost i sigurnost za naše sugrađane tijekom večernjih sati.“, izjavio je gradonačelnik Labina Valter Glavičić.

Izvođač radova je Elektra d.o.o., a radovi su izvedeni u sklopu proračuna Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo i upravljanje imovinom. Radovi na rasvjeti u naselju nastavit će se u idućem mjesecu na području Kapelice i Salakovca.

Tweet

Posljednje novosti