Retro party, Mjeshalica i Mc Stojan za vikend u Alter Egu

0
Mc Stojan
Mc Stojan

Club Alter Ego pripremio je ovog vikenda uistinu respektabilan i raznolik program.

U petak vas očekuje REMEMBER ST. ANDREA,  retro party i prisjećanje na najsjajnije dane disco cluba koji je obilježio više generacija Labinjana. Moći će se čuti najbolje od elektronske glazbe, trasha i svih onih hitova od 1995. do 2003. godine.

Zabavljat će vas neki od originalnih dj-a, a vrtjet će se ploče, baš kao i nekada. Početak večeri je u 22 sata, a ulaz je slobodan. HAPPY HOUR 22-00 sata.

U subotu vas očekuje još jedna neponovljiva MJESHALICA uz vašeg domaćina dj NO NAME-a. Program za sve, jer se može čuti najbolje od komercijale, folka, domaćica i pop-rock hitova. Ovog puta na scenu se vraća i odlični MATE RUŽIĆ na harmonici.

Ulaz je slobodan, a HAPPY HOUR je od 22-00 sata.

Poslastica vikenda je u nedjelju, kada u labinski KUC LAMPARNA dolazi trenutno najpopularniji izvođač MC STOJAN, koji je sa hitom LA MIAMI dostigao 55 milijuna pregleda u nekoliko mjeseci. Uz njega nastupa i mladi labinski dj STEFIX. 

Karte su u pretprodaji u clubu Alter Ego po cijeni od 70 kn. Početak u 22 sata, a svi s rezerviranim stolovima moraju biti u clubu do 23 sata.

Informacije i rezervacije 091 9 234 666.

Alter Ego - mali klub za veliki provod!

Najnovije vijesti