Produljen rok za prijavu na LAG-ov natječaj

0
Mirela Faraguna, voditeljica LAG-a
Mirela Faraguna, voditeljica LAG-a

Odlukom Upravnog odbora od dana 3. travnja 2020. godine, usvojene su izmjene LAG Natječaja za provedbu tipa operacije 3.1.1. Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu.​

Uzimajući u obzir specifičnost situacije u vezi s pojavom koronavirusa COVID-19, izmjenom se produljenje rok za podnošenje prijava na natječaj za TO 3.1.1. na 4. svibnja 2020. godine.

Podsjećamo da se potpora dodjeljuje u obliku bespovratnih financijskih sredstava za građenje (izgradnja i/ili rekonstrukcija) i/ili opremanje projekata kao što su: društveni dom/kulturni centar, turistički informativni centar, dječje igralište, sportska građevine, biciklistička staza (koja nije sastavni dio ceste), tematski put i park, građevina za ostvarivanje organizirane njege, odgoja, obrazovanja i zaštite djece do polaska u osnovnu školu, javna zelena površina (park i slično), pješačka staza (koja nije sastavni dio ceste), pješačka zona, groblje (komunalna infrastruktura i prateće građevine), tržnica i drugih prihvatljivih projekata navedenih u Natječaju.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa