Udruga Liga protiv raka Labin najavljuje četverodnevni program

0

Udruga Liga protiv raka Labin najvaljuje četverodnevni program koji počinje 18. svibnja u sklopu 1. Festivala umjetnosti i tolerancije Grada Labina. Lokacija svih događanja je u Starom gradu Labinu osim gostovanja poznatog glumca Zijaha A. Sokolovića na Trgu Republike u Raši 21. svibnja s početkom u 19 sati, te Igrokaza Dramske skupine OŠ Ivana Batelića Raša s početkom u 18.30.

U sklopu Festivala koji traje četiri dana članice Lige prikupljat će dobrovoljne priloge za kupnju fiksnog mamografa koji bi bio stacioniran na Domu zdravlja Labin, a svojom donacijom uključuje se i Liga protiv raka Labin.

U utorak, 24. svibnja. Hrvatska Liga protiv raka, nakon dvije godine pauze, u Zagrebu organizira javnozdravstvenu kampanju pod nazivom:’’12 minuta kretanja protiv raka’’ uoči Europskog tjedna borbe protiv raka.

Događanja Lige završavaju u subotu, 28. svibnja 2022. obilježavanjem Dana svjesnosti o karcinomu debelog crijeva postavljanjem punkta na gradskoj tržnici i suradnjom s mladim vijećnicima Gradskog vijeća mladih Grada Labina OŠ Matije Vlačića i ‘’Ivo Lola Ribar’’ Labin za izradu plavih cvjetova te za njihovo uvijek dobro došlo sudjelovanje na punktu Lige protiv raka Labin.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KOZMETIČAR/KA - WELLNESS TERAPEUT/KINJA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BARMEN/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA