Pjeva Natali Dizdar

U subotu dođite u Rabac na Festival kvarnerskog škampa!

1
Na Festivalu kvarnerskog škampa 2019. godine
Na Festivalu kvarnerskog škampa 2019. godine

Lokalna akcijska grupa u ribarstvu „Alba“ (LAGUR „Alba“) u subotu, 28. svibnja organizira na rabačkoj rivi Festival kvarnerskog škampa. Posjetitelji će se od 18 do 23 sata nuditi rižoto sa škampima, palentu u buzari od škampa i domaću tjesteninu sa škampima, sve od ulova članova „Albe“ i iz kuhinje lokalnih ugostitelja. Uz to idu razne salate od sipe i ostale delicije te vina lokanih nagrađenih vinara: Vina Baćac, Vina Juričić, Vina Romeo, Vina Fuhtar, Vinogradi San Martino i Vina Matiška.

Gost kuhar Festivala je Chef Stiven Vunić koji će prezentirati ovu izuzetnu i delikatnu namirnicu u viziji Konobe Zijavica. Festival kvarnerskog škampa osim morskih poslastica, vrhunskih vina, donosi i glazbenu poslasticu; Natali Dizdar, te domaće snage Side Effects.

Projekt Festival kvarnerskog škampa odobren je temeljem natječaja FLAG-a Alba iz Lokalne razvojne strategije u ribarstvu, a nositelj projekta je Turistička zajednica Grada Labina. Ovaj događaj sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa