Vinski dan

U subotu posjetite vinarije i agroturizme Svete Nedelje!

0

U subotu 27. kolovoza posjetite vinarije i agroturizme Svete Nedelje! Od 19 sati vrata svojih podruma otvaraju vinarije Fuhtar, Matiška i Romeo. Uz kupnju čaše po promotivnoj cijeni od 50,00 kn posjetitelji će moći degustirati selekciju vrhunskih vina lokalnih proizvođača od istarske malvazije, terana, muškata žutog, rosea, refoška i druge. Večer će svojom izvedbom obogatiti Klapa Labin.

Vinari su smješteni u krugu od 1 km, tako da posjetitelji mogu i prošetati od vinarije do vinarije, a jednom kupljena čaša vrijedi za sve podrume.

Povodom Vinskog dana, posebne menije pripremili su agroturizmi. Specijaliteti od lokalnih namirnica koji spajaju tradiciju i dobru kapljicu nudit će se po promotivnim cijenama u agroturizmima:

Agroturizam Cerovac
Eržišće 3, Nedešćina

Meni: domaća maneštra, svinjski lungić u umaku s domaćim lazanjama, salata, kolač sa skutom
Cijena 140 kn
Obavezna rezervacija na 091 598 7489

Agrotutizam Giovanna Allegra
Radovići 12, Šumber

Meni: bičarin likera i biškot sa lavandom, Store i nove užonce (mix istarskih sireva i karpačo od boškarina), tajo bianko u umaku od terana i sviježih šljiva, prilog krumpir i istarska peperonata, čokoladna torta Kovarova kći
Cijena 165 kn
Obavezna rezervacija na 098 963 6373

Agroturizam Kaštel Pineta
Sv. Martin 32/b, Sv. Martin

Meni: hladni pjat (pršut, panceta, kozji sir), fuži u šugu od kozlića, domaći sladoled od smokve i oraha sa preljevom šumskog voća
Cijena 130 kn
Obavezna rezervacija na 052 654 045

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa