Sutra dođite na radionicu Tonija Miluna o osiguranju imovine!

08.11.2022 - 08:38
Toni Milun
Toni Milun

Udruženje obrtnika Labin organizira radionicu Tonija Miluna na temu Osiguranje moje imovine. Omiljeni profesor matematike, još poznatiji kao Financijalac, održat će je 9. studenoga u Polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice od 16 do 19. sati.   

Polaznici će se upoznati s mogućnostima koje pružaju osiguranja u području imovine, prekide rada, mobitela, karga, zatim osiguranje od odgovornosti, nezgoda i požara kao i osiguranje krediti još mnoga druga osiguranja. Nakon završene radionice polaznici će znati odgovoriti na sljedeća pitanja:“Koja pitanja trebam postaviti da bih znao odabrati najbolje osiguranje za mene?“ i „Što pokriva moje osiguranje, a što ne pokriva?“ te još mnoga pitanja kojih se obično ne sjetimo ili nismo znali da moramo pitati prije ugovaranja police.

Radionica će biti vrlo praktična: polaznici dobivaju na korištenje excel tablice za izračun vlastitih situacija i dobit će točne podatke o tome što je pokriveno osiguranjem, što nije i kako dobiti onaj oblik osiguranja koji želimo.

Zbog ograničenog kapaciteta dvorane preporučuje se do 8.studenoga dostaviti prijavnicu na e-mail: info@uolabin.hok. Prijavnica OVDJE.  

Tweet

Posljednje novosti