Donosimo kino program i jednu poruku: Ne unosite alkohol!

0
Zgrada kina i Pučkog otvorenog učilišta Labin
Zgrada kina i Pučkog otvorenog učilišta Labin

Večeras, u sklopu obilježavanja Mjeseca frankofonije, pogledajte francusku dramu Saint Omer s početkom u 20 sati. Francuska redateljica Alice Diop dosad je u svojim dokumentarcima istraživala lomove u afro-europskim obiteljima, a Saint Omer njezin je igrani prvijenac.

U njegovom središtu nalaze se dvije žene: Laurence Coly (Guslagie Malanda), mlada senegalska imigrantkinja i studentica filozofije optužena da je ubila svoje 15-mjesečno dijete ostavivši ga da se utopi u oceanu, te Rama (Kayije Kagame), senegalsko-francuska profesorica književnosti koja putuje iz Pariza u Saint-Omer kako bi taj slučaj iskoristila pri pisanju moderne preinake grčkog mita o Medeji.

Garbura, hrvatsko/srpski film za mlade igra u petak u 18 sati, a nakon njega u 20 sati akcijski i avanturistički film Shazam! Bijes bogova koji prati superheroja DC-a. Shazam! Možete pogledati i u subotu 18.03. u 20 sati.

Prva ovogodišnja senzorna projekcija Mama mu se vraća kući uz besplatan ulaz organizira se u sklopu projekta „U istom filmu – korak dalje”, čiji je nositelj udruga Metamedij iz Pule, sufinancirana od strane Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj, sredstvima Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova. Projekcija se održava u subotu 18.03. u 18.00 sati.

U nedjelju, 19.03. u 17.00 sati možete pogledati animirani film Marmaduke, dok u 19.00 sati film Sve u isto vrijeme, znanstveno fantastičnu komediju koja je osvojila čak sedam nagrada za Oskar!

"Molimo cjenjene posjetitelje da u kino salu ne unose alkoholna pića i sokove, kao ni veće količine grickalica, gumene bombone i žvakače gume. Voda i mineralna voda, kao i količina grickalica dovoljna za jednu osobu je dozvoljena. Sve izvan dozvoljenog morati ćemo ukloniti radi zaštite javne imovine", poručuju iz Kina Labin.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa