Sveta Katarina

Ovog vikenda dođite na Smotru maslinovog ulja istočne Istre!

0
Na Smotri ulja istočne Istre
Na Smotri ulja istočne Istre

Udruga Agropićan i Općina Pićan 24. i 25. studenoga organiziraju Smotru maslinovog ulja istočne Istre u Društveno – vatrogasnom domu u Sv. Katarini.

Posjetitelji će moći kušati i kupiti maslinovo ulje lokalnih OPG-ova, što će pratiti prilagođena gastronomska ponuda. Nudit će se promotivni paket: porcija ćevapčića i piće po cijeni od 6 eura.  

Smotra počinje u petak, 24. studenoga, u 18 sati edukativnim predavanja na temu maslinarstva i poljoprivrede. U 20 sati na redu je proslava u po vodu otvorenja Doma.

Degustacija maslinovog ulja, vina i proizvoda od maslina popraćena izložbom gljiva Društva gljivara Labinštine „Martinčica“ počet će u subotu, 25. studenoga, u 18 sati.  U 20 sati slijedi nastup Pićonskih mažoretkinja, koje će posjetitelji moći nagraditi novčanim prilozima za njihov nastup u Francuskoj sljedeće godine. Pola sata kasnije nastup će KUD Ivan Fonović Zlatela Kršan,a u 21 sat mikrofon i pozornicu preuzet će Šajeta pod čijim će vodstvom u 22.30 sati biti proglašena najbolja ulja Smotre.

U nastavu večeri publiku će zabavljati Lucky band.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BARMEN/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA