DRUGA HRL ZAPAD

Kovari dočekuju Poreč 2 uoči stanke

0
Kovari priželjkuju podršku s tribina
Kovari priželjkuju podršku s tribina

Rukometaši Rudar Adria Oila u nedjelju od 18 sati igraju posljednju utakmicu prvog dijela prvenstva u kojoj dočekuju momčad Poreča 2. 

Utamica je to 9. kola Druge HRL u kojoj se Kovari žele oprostiti pobjedom pred svojom vjernom publikom. 

- Prošla pobjeda bila je ključna za našu momčad, potičući dublje razumijevanje vlastitih kvaliteta. Ključna poruka ostaje: dajemo sto posto od sebe, i možemo postići sve što zamislimo. Unatoč nedostacima u prethodnoj utakmici, osvajanje bodova je bilo važno, ali sada se okrećemo budućnosti, rekao je kapetan ekipe Mario Ratkajec. 

Labinska momčad poziva sve navijače da dođu i podrže ih na putu do nove pobjede. 

- Ova je utakmica novi izazov. Pozivam sve sugrađane iz Labina da podrže naše igrače. Momci su spremni, i vjerujem da će osjetiti snagu grada iza sebe. Neka ova podrška bude dodatni motiv za ostvarivanje novih uspjeha. Mlađi igrači su učili iz prethodne utakmice, i s vremenom očekujemo uvjerljivije rezultate. Hvala svima na dosadašnjoj podršci. Nadamo se da ćemo zajedno slaviti novu pobjedu i nastaviti graditi uspješnu sezonu, dodao je kapetan Ratkajec.

Klub je također uputio pozivnicu svima da dođu i ispune tribine u posljednjoj utakmici prije odlask ana zasluženi odmor. 

"Pozivamo sve Labinjanke i Labinjane da nam se pridruže na posljednjoj utakmici ove godine i podrže naše mlade dečke u borbi za osvajanje novih bodova. Važnost vaše podrške ne može se precijeniti – postanite Kovari i budite naš osmi igrač na terenu. Vidimo se na utakmici kako zajedno gradimo uspješan završetak godine. Budi Kovar!", stoji u poruci kluba. (Pripremila: Valentina Prokić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija