Prijavite se na besplatnu radionicu

Želite unaprijediti poslovanje? Saznajte kako do novca EU fondova

0
Ilustracija (foto: Igor Kralj/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Igor Kralj/PIXSELL)

Još svega par dana dijeli nas do besplatne radionice za poduzetnike o tome kako osigurati bespovratna sredstva EU. Ako još niste, prijavite se!

Ako ste poduzetnik ili tek to želite postati i tražite načine kako financirati razvoj inovacija, ojačati konkurentnost ili digitalno transformirati svoje poslovanje, onda je ovo predavanje za vas! Grad Labin u suradnji sa tvrtkom Benefit biro organizira besplatnu radionicu za poduzetnike oko načina i prijave na natječaje EU fondova.

S obzirom da Grad Labin kroz nedavno objavljen Javni poziv poduzetnicima i obrtnicima s područja Labina omogućuje sufinanciranje izradu dokumentacije i konzultante prilikom prijava na slične natječaje, spomenuta radionica biti će od velike pomoći kako bi se olakšalo svima koji planiraju ovim putem unaprijediti svoja znanja i poslovanje.

Na predavanju će Vesna Hajdarević, direktorica tvrtke Benefit biro, konzultantica i stručnjakinja za EU fondove i javnu nabavu s više od 11 godina iskustva, predstaviti: koji su natječaji najavljeni za 2024. godinu i kada se očekuje objava; koje su prihvatljive aktivnosti ovisno o natječaju; koliki je indikativni intenzitet potpora.

Predavanje je osmišljeno kao interaktivno, s naglaskom na praktične primjere, a predavačica će tokom predavanja odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam da razumijete kako iskoristiti mogućnosti koje EU fondovi nude. Predavanje je besplatno, a održava se 28. veljače od 10 do 12 sati u Gradskoj knjižnici Labin.

Prijave se zaprimaju putem ovog linka. Nemojte propustiti priliku da saznate više o tome kako EU fondovi mogu pomoći vašem poslovanju!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija