Kino Labin pripremilo je poseban program povodom Valentinova

0

Valentinovo stiže u Kino Labin! Vikend zaljubljenih započinjemo sa Strancima. Podjednako hvaljen od publike i kritike, film prati scenarista Adama koji jedne noći u svojoj gotovo praznoj zgradi u suvremenom Londonu ima slučajan susret s tajanstvenim susjedom Harryjem (Paul Mescal), što poremeti ritam njegove svakodnevice. Kako se veza među njima razvija, Adam je zaokupljen sjećanjima na prošlost i biva privučen natrag u predgrađe u kojem je odrastao, i dom iz djetinjstva u kojem njegovi roditelji, izgleda, žive, upravo kakvi su bili na dan kada su umrli, prije 30 godina. Strance možete pogledati u četvrtak 15. veljače s početkom u 19:00.

Petak i subota donose biografiju o jednom od najvećih glazbenika svih vremena. Riječ je naravno o Bob Marleyu čija je poruka ljubavi potrebnija nego ikad. One Love: Film o Bob Marleyu tako postaje više no prikladan film za tjedan zaljubljenih. Bob Marley, nezaboravan glazbeni velikan, dolazi na veliko platno kako biste doživjeli njegovu nevjerojatnu životnu priču. Film snimljen u suradnji s Marleyjevom obitelji, s Kingsleyjem Benom-Adirom u ulozi legendarnog glazbenika i Lashanom Lynch u ulozi njegove supruge Rite, istražuje snagu njegovih riječi, snove i glazbeno nasljeđe. Prvi put predstavljen na filmu, otkrijte tajnu Marleyjeve iznimne snage koja dolazi iz ljubavi i jedinstva. Film možete pogledati u petak 16. veljače i subotu 17. veljače s početkom u 20:00.

U sklopu projekcije organizirana je i slušaonica ploča najvećih Marleyevih hitova koje vrti Kristian Stojić aka Kićo koje možete slušati prije i nakon filma. Uz navedeno, Tango Media, sponzor događaja osigurava čak tri nagrade! Poklanjaju se tako 2 komada knjiga, glazbenu biografiju Catch a fire o Bobu Marleyu i reggae kulturi, autora Timothy Whitea te 1 set od 6 ploča Songs of freedom The Island years.

Vikend također donosi i jedan dječji film! Tako se u Kino Labin vraća Lassie, jedan od najpopularnijih četveronožnih prijatelja iz svijeta filma. Ova dječja avantura će zasigurno osvojiti srca djece i mladih, a starije vratiti u djetinjstvo. Lassie 2: Nova avantura možete pogledati u petak 15. veljače i subotu 16. veljače s početkom u 18:00, a ukoliko ste propustili ova dva termina, možete uhvatiti još jednu projekciju u nedjelju 18. veljače u 17:00. U nedjelju zatvaramo program posvećen ljubavi i romantici s favoritom za Oscara – Prošli životi. Dvanaestogodišnji prijatelji Nora i Hae Sung rastaju se kada se Nora preseli s roditeljima iz Koreje u Kanadu. Dvadeset godina kasnije, Nora je udana i razvija uspješnu spisateljsku karijeru u New Yorku. Kada saznaje da Hae Sung dolazi u New York na tjedan dana, njih dvoje se nalaze čime se otvara Pandorina kutija zaboravljenih osjećaja. Početak projekcije je u nedjelju 18. veljače u 19:00.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija