KBK Budokai Labin

Foto Karlo Paliska i Emil Mujkić prvaci Hrvatske

04.03.2024 - 09:22

U Jastrebarskom je u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i domaćeg kickboxing kluba „Jastreb“ 2. ožujka održano Prvenstvo Hrvatske u pointfightingu za seniore, juniore, starije i mlađe kadete, te za djecu. Na natjecanju na kojem je sudjelovalo 35 kickboxing kluba sa 325 natjecatelja labinski su natjecatelji osvojili 12 medalja od kojih su dvije zlatne, četiri srebrne i šest brončanih.

Na Prvenstvu Hrvatske u pointfightingu za starije kadete Emil Mujkić u kategoriji do 47 kilograma ponovo je osvojio zlatnu medalju i naslov prvaka Hrvatske. Ovo je Emilu treća titula prvaka Hrvatske. Drugo zlato za labinski klub osvojio je Karlo Paliska koji je kod juniora u kategoriji do 79 kilograma osvojio zlatnu medalju i postao prvak Hrvatske za 2024. godinu.

Srebro i titulu viceprvaka Hrvatske osvojili su Adriano Glavičić kod seniora i juniora u kategoriji do 84 kilograma, Adrian Fonović kod juniora do 79 kilograma, kao i Ana Kruneš kod starijih kadetkinja do 42 kilograma.

Brončanu medalju osvojila je Victoria Pekas kod juniorki i seniorki do 60 kilograma, Karlo Paliska u seniorima do 79 kilograma, Alicja Maria Mikuljan kod seniorki do 55 kilograma, Ivan Alexander Glušić kod starijih kadeta do 57 kilograma i Ivana Kruneš u starijim kadetkinjama do 42 kilograma. Kadeti Ana, Ivana, Emil i Ivan odradili su najteži dio u borbi za medalju kada su im bili i najteži protivnici. Moglo se desiti da ostanu i bez medalje.

 Korak do medalje bili su Damjan i Andrej Šumberac kao i Leni Brašnjić koji još nemaju dovoljno iskustva za ovako velika natjecanja. Zadovoljili su se petim mjestom. Ovime su Labinjani na najljepši način proslavili Dan Labinske Republike.

Tweet

Posljednje novosti