TREĆA NL ZAPAD

Minimalni poraz: Josip Buršić matirao Kovare

0
Poraz Rudara u Novom Vinodolskom
Poraz Rudara u Novom Vinodolskom

Nogometaši Rudara minimalno su poraženi u gostima kod trećeplasiranog Vinodola. Jedini gol na utakmici djelo je Josipa Buršića u 74. minuti. Labinski trećeligaš iako nije uspio doći do bodova, pokazao je napredak u igri u odnosu na prikazano prije tjedan dana u domaćem porazu protiv Halubjana. No, iako su imali šanse, još je jednom realizacija zakazala.

- Opet nismo dali gol i to je sad već zabrinjavajuće. No, ne mogu reći da je bilo loše, stvarno smo dobro odigrali, puno bolje nego prije tjedan dana. Juričić je imao sjajnu priliku sam s ruba kaznenog prostora, ali je lopta otišla zamalo pored gola, zatim Selihović ponovno s linije 16 metara, no njihov je vratar sjajno obranio. Bilo je još prilika, ali imali su i domaći. Gol smo primili iz prekida, nakon centaršuta zbog individualne pogreške našeg igrača. Vinodol je zasluženo pobijedio. Žao mi je što nismo uspjeli dati gol, jer smo stvarno dobro igrali, napredak je bio vidljiv, ali bodovi se pamte, rekao je trener Rudara Franko Čupić.

U idućem kolu Rudar dočekuje vodeći Rovinj koji je danas „kiksao“ na domaćem terenu u dvoboju s Kraljevicom, te sad ima samo bod prednosti ispred drugoplasiranog Uljanika. Rudar je na 11. mjestu s bodom manje od Buja i dva više od Naprijeda.

Vinodol – Rudar 1:0 (0:0)

Utakmica 18. kola Treće NL Zapad. Stadion Bahalin. Gledatelja: 100. Sudac: Ivan Šantić (Kastav). Pomoćnici: Miličković i Prpić (oba Rijeka). Strijelac: 1:0 Buršić (74). Žuti kartoni: Juričić, Kurtić (Rudar).
VINODOL: Kramer, Travaglia, Rubčić (84 Mađovski), Barac, Mazzarolli, Filipović, Buršić (84 Buljat), Bogdanić, Tomić, Peričić (59 Brdar), Ugrinović (70 Tonković).
RUDAR: Blažina, Načinović, Božičević, Golja, Martić (77 Bilić), Macan, Juričić, Licul, Karić, Kurtić, Salihović (82 Čenaj).  (Tekst: Valentina Prokić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija