Od sutra kreću upisi u labinski dječji vrtić

0

Upisi djece u Dječji vrtić “Pjerina Verbanac” Labin za novu pedagošku 2024/25. godinu provodit će se u periodu od 30. ožujka do 10. travnja (do 12 sati) 2024. godine putem sustava e-Upisi, obavještavaju iz DV Pjerina Verbanac Labin.

Uz prijavu biti će potrebno priložiti neke od dokumenata koji nisu dostupni putem sustava e-Građani, kao što su:

– Potvrda o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu/provjera urednog cijepljenja
– Rješenje o priznavanju prava doplatka za dijete/ukoliko niste za 2024. godinu zaprimili Rješenje o priznavanju prava na doplatak za dijete, potrebno je istu preuzeti u ispostavi HZMO-a Labin te priložiti
- Potvrda o obavljenom stomatološkom pregledu (možete dostaviti naknadno do 30. lipnja uz napomenu o naknadnom dostavljanju u prijavi)

Ukoliko nemate pristup sustavu e-Građani, molimo vas da vjerodajnicu za navedeni sustav podignete u poslovnici FINE Labin, kako biste ostvarili pristup istome. Putem sustava e-Građani moći ćete pristupiti sustavu e-Upisi.

Detaljne upute za korištenje sustava e-Upisi možete pročitati ovdje.

Više informacija o upisima očekujte uskoro, a do tada pozivamo roditelje koji namjeravaju upisati svoju djecu u Dječji vrtić “Pjerina Verbanac” Labin da prikupe potrebnu dokumentaciju kako bi upisi protekli bez poteškoća.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa