Posljednje svibanjske nedjelje besplatna bike tura Sv. Nedeljom

0

Besplatna biciklistička tura Svetom Nedeljom održava se 26. svibnja s početkom u 10 sati na parkingu Parka skulptura Dubrova. Za sudjelovanje je obavezna prijava do zaključno 24. svibnja.

Minimalna dob za sudjelovanje je 14 godina, maloljetnici obavezno moraju biti u pratnji odrasle osobe. Broj sudionika ograničen te je na kraju ture osigurana okrijepa i piće u novotvorenom Labona baru. Prijava putem ovog linka.

Tijekom vožnje obavezno je nošenje kacige. Staza je duga 22,14 kilometara, elevacije 240 m te je srednje zahtjevna. Tura prati proširenu rutu biciklističke staze "Tragom rudara i kamenih skulptura". Postoji mogućnost najma bicikla uz naplatu u dogovoru s Bike centrom Rabac.

Organizatori ture su Bike Centar Rabac i TZO Svete Nedelja. Za dodatne informacije obratite se putem elektroničke pošte na  tzo.svetanedelja@gmail.com ili telefonski na broj 0993534223.

Besplatne vođene bike ture Svetom Nedeljom dio su projekta Nedelja Outdoor koji je sufinanciran od strane Fonda za turističke nedovoljno razvijena područja i kontinent te Općine Sveta Nedelja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija