U Maloj Subotici

Mažoretkinje osvojile brojne medalje na svom prvom turniru (foto)

0

Labinske mažoretkinje vratile su se s brojnim medaljama sa svog prvog natjecanja održanog 9. lipnja u Maloj Subotici.

Na mažoret turniru u organizaciji Mažoret saveza Hrvatske i mažoretkinja Male Subotice pored Labinjanki predstavili su se mažoret timovi iz Male Subotice, Daruvara, Dubrave, Gornjeg Mihaljevca, Ogulina, Kanfanara, Samobora, Nuštra, Nedelišća i Vrbovca.

Labinske mažoretkinje su se natjecale s tri dobna razreda i to sa dječjim sastavom, kadetkinjama i juniorkama.

Posebno veseli činjenica da su se sedam najmlađih natjecateljica, pripadnica dječjeg sastava, vratile sa svojim prvim, i to zlatnim medaljama oko vrata.

Dječji sastav u kategoriji formacije kojeg čine: Gloria Zahtila, Antea Batelić, Nikol Fonović, Lota Jurčević i Pia Zahtila uvjerljivo su osvojile zlatnu medalju, dok je druga formacija dječjeg sastava osvojila srebro u sastavu: Franka Golja, Maris Petrović, Antonina Poldrugovac, Alessia Maria Utrila Pingo te Viktorija Peruško.

Da su najmlađe zaista briljirale potvrdile su to ponovnim zlatom u solo kategoriji Gloria Zahtila, Antonina Poldrugovac i Tessa Kenjar, dok su u istoj kategoriji srebro osvojile Antea Batelić, Nikol Fonović, Melina Topčagić te Lota Jurčević.

Osim pripadnica dječjeg sastava briljirale su i pripadnice kadetskog i juniorskog sastava osvojivši medalje u formacijama i neformacijama.

U kategoriji kadetkinje formacije srebro su osvojile: Fabijana Poldrugovac, Erin Andreančić, Karla Fonović, Niki Pejnović i Stella Malinarić, a u kategoriji kadetkinje neformacije srebro su osvojile: Erin Andreančić, Karla Fonović, Niki Pejnović, Sofia Keserović, a broncu su osvojile Fabijana Poldrugovac i Katarina Gnjatović.

Juniorka Nina Batelić svojom uvježbanom koreografijom i uvjerljivim stavom osvojila je svoje drugo zlato na Mažoret turniru, dok su srebro osvojile: Majda Šišić, Elani Jurada, a osobito je iznenadila Dora Ćakić, koja se nedavno pridružila mažoretkinjma, a osvojila je broncu.

Sve zainteresirane djevojke i djevojčice od 5 do 25 godina koje se žele pridružiti Labinskim mažoretkinjama i zajedno sa njima putovati i natjecati se, neka se jave na na tel 095 8219 821 ili putem maila: udrugalabinskemazoretkinje@gmail.com

Donacije sponzora

Labinske mažoretinje započele su pripreme i za Državno prvenstvo na kojem se žele pojaviti u adekvatnim uniformama koju čine kapa, suknjica, sako i čizme, te kako su troškovi uniformi izvan naših mogućnosti prikupljamo donacije, te su se ovim putem zahvalile na donacijama Aquamarine, AZ B&G, Olea B.B, Dual Photography i Protech Automation.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija