NK RUDAR

Nogometaši Rudara počeli pripreme

0
Kovari startali s pripremama
Kovari startali s pripremama

Nogometaši Rudara počeli su s pripremama za novu trećeligašku sezonu na igralištu na Vinežu. Treneru Franku Čupiću i njegovom stručnom stožeru odazvalo se 27 igrača, petorica su opravdano odsutna, a među njima je i iskusni oporavljenik Valentino Stepčić koji će se momčadi priključiti krajem tjedna. 

Situaciaj ej takva da u novoj sezoni tri mlađa igrača moraju igrati, a još minimalno četvorica moraju biti na klupi tako da smo pripremama priključili naše juniore i darovite kadete 2008. godište. Već imamo petoricu mlađih igrača i tražimo još dvojicu. Prva dva tjedna trenirat ćemo svi zajedno, a potom nakon tri pripremne utakmice ćemo napraviti selekciju i ostat ćemo na 20 igrača plus dva golmana ili 22 i dva golmana, rekao je trener Rudara Franko Čupić. 

U subotu, 27. srpnja će Kovari igrati triangolo između sebe, potom će iduće srijede, 31. srpnja igrati protiv Uljanika, a zatim protiv Medulina 3. kolovoza. Prvenstvo počinje 31. kolovoza. 

- Novi-stari igrači su iskusnici Josiel Alves de Oliveira, naš Jo i Ševko Okić, obojica su stigla spremna, oni su profesionalci, znaju svoj posao. Stepčić je opravdano odsutan, kao i još dvojica igrača, no svi oni će se priključiti idućih dana. Jako sam zadovoljan stanjem u kojem su igrači došli. Ljetne pripreme su mi puno lakše nego zimske, jer su svi oni aktivni, igraju mali nogomet te su spremni. Atmosfera je sjajna, živa, uz potrebnu dozu ozbiljnosti. Uvijek je lijepo imati 30-tak igrača na treningu nego 15, poručio je Čupić. (Tekst: Valentina Prokić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija