TREĆA NL ZAPAD

Antonio Načinović: Moramo smanjiti broj pogrešaka

0
Antonio Načinović
Antonio Načinović

Nogometaši Rudara na Gradskom stadionu s početkom u 17,30 sati igraju utakmicu drugog kola Treće HRL protiv Buja. Nakon pobjede protiv Halubana i remija u Kraljevici, Kovari se nadaju novom trobodu, ali i gosti su željni novih bodova nakon poraza u prvom kolu i minimalne pobjede nad Krkom. 

Iako je bodovni konto Labinjana nakon dva kola dobar, problem je u obje utakmice bio vraćanje iz rezultatskog zaostatka nakon lošeg otvaranja dvoboja. Stoga, je protiv Buja primarno krenuti s dobrom igrom od prve minute, kako se ne bi ponovno morao "loviti" rezultat. 

- Osvojili smo dosad četiri boda, ali gubili smo u obje utakmice i vraćali se, no time smo pokazali karakter. Ipak, protiv Buja moramo smanjiti broj pogrešaka, popraviti ulazak u utakmicu te se pokušati nametnuti od prve minute s jasno vidljivom željom za osvajanjem nova tri boda. Buje su neugodan protivnik i sigurno neće biti lako, rekao je Antonio Načinović, kapetan Kovara i jedan od stupova obrane labinskog trećeligaša. (Pripremila: Valentina Prokić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija