rana jesen ili kasno ljeto

Evo kada stiže prolazna nevera, ali potom imamo razloga za zadovoljstvo

0
Ilustracija (foto: Milivoj Mijošek)
Ilustracija (foto: Milivoj Mijošek)

U noći na utorak stiže nam prolazno pogoršanje vremena uz kišu, pljuskove i grmljavinu.

Danju će biti sunčanih razdoblja, a temperature zraka idućih dana neće se značajnije mijenjati. Sve u svemu, ranojesensko, najavljuje Istramet.

Za danas se najavljuje djelomice sunčano vrijeme uz mogućnost mjestimične kiše, ponajprije u unutrašnjosti Istre. Puhat će slabo do umjereno jugo. Jutarnje temperature zraka od 10 do 15 °C, a dnevne vrijednosti između 20 i 25.

 

Nakon najavljenog pogoršanja u utorak će se vrijeme postupno smiriti uz sunčana razdoblja. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak. Jutarnje temperature zraka očekuju se od 14 do 18 °C, a dnevne vrijednosti između 20 i 25.

U srijedu opet djelomice sunčano, ali i nestabilno vrijeme uz mjestimičnu kišu i grmljavinske pljuskove. Puhat će slabo do umjereno jugo i jugozapadnjak. Jutarnje temperature zraka bit će od 12 do 16 °C, a dnevne vrijednosti između 20 i 25.

Dobra vijest je da desetodnevna prognoza Istrameta nakon ovog pogoršanja koje stiže uglavnom ne očekuje puno kiše, a i vikend bi, kako se trenutačno čini, mogao biti lijep, poput ovoga koji je upravo završio. 

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija