MIĆA SUBOTA JE TO LETO VA SREDO!

Dođite na Šesnajs Otobra na Alena Vitasovića i Night Express!

10.10.2024 - 15:06
Alen Vitasović (foto: Slaven Branislav Babić/PIXSELL)
Alen Vitasović (foto: Slaven Branislav Babić/PIXSELL)

Općina Sveta Nedelja uskoro slavi svoj dan Šesnajs Otobra! U srijedu, 16. listopada već od 10 sati kreće jutarnji program, gdje možete doći na besplatnu marendu i zabaviti se uz DJ Shurkija i razne udruge koje će vas čekati u šatoru na igralištu pored OŠ u Nedešćini.

Održava se Svečana sjednica Općinskog vijeća Sv. Nedelje povodom dana općine, te ujedno dodjela javnih priznanja Općine Sveta Nedelja za 2024. godinu.

Tradicionalna izložba gljiva održat će se u prostorijama OŠ Vitomir Širola Pajo u terminu od 10 do 18 sati, a koju organizira Društvo gljivara Labinšćine „Martinčica“, a održati će se i tradicionalni sajam. Boćarski turnir u parovima održat će se u poslijepodnevnim satima, gdje će sudjelovati svi klubovi s područja Općine Sveta Nedelja.

Od 17 sati kreće popodnevni program gdje će biti i zabave za djecu uz Silviju Golja i radionicu „Art and hot chocolate“, Napuhanka i Lala Land. U 19 sati održava se misno slavlje u Crkvi Presvetog trojstva, a na igralištu će se održati nastup folklornih skupina i mažoretkinja. U 20 sati kreću zvijezde večeri The Night Express i Alen Vitasović&TheBand.

Tweet

Posljednje novosti