DRUGA HRL ZAPAD

Kovari desetkovani dočekuju momčad 28. Aprila

25.10.2024 - 11:23
Mario Ratkajec
Mario Ratkajec

Rukometaši Rudar Adria Oila u subotu od 20 sati dočekuju u Labinu momčad 28. Aprila iz Kaštelira. Labinjani dočekuju goste nakon pobjede nad Čavlima, ali u oslabljenom sastavu. 

- Zasigurno je to bila naša najbolja utakmica i najbolji pristup dosad. Znali smo važnost utakmice, dečki su dobro reagirali, kontrolirali smo utakmicu i na kraju zasluženo pobijedili, rekao nam je na početku Mario Ratkajec, jedan od najopasnijih „topnika“ Labinjana.

Momčad 28. Aprila je nepoznanica, te u utakmicu treba ući koncentrirano i dati maksimum. 

- Ne poznajem previše momčad 28. Aprila, ali uz dužno poštovanje njima, mi pretežito moramo misliti o sebi. Ako pristup bude kao prošlu utakmicu, trebala bi naša kvaliteta doći do izražaja te se nadam kako ćemo na kraju slaviti pobjedu. Istina, kod nas je trenutno „bolnica“, mislim da nas sedam ili osam nije odradilo trenažni proces ovaj tjedan kako spada i sigurno nećemo biti kompletni, ali to nam ne smije biti alibi. Tu su drugi dečki koji će dobiti svoju priliku koju će, nadam se, dobro iskoristiti i pomoći da momčad ostvari novu pobjedu, zaključio je Ratkajec.

Tweet

Posljednje novosti