Judo klub Meto: 83 člana promovirana u viši KYU pojas

0

U dvorani SC Franko Mileta članovi judo kluba Meto Labin su 17. lipnja nakon odrađenih polaganja za viši KYU pojas odradili su završnu promociju i podjelu diploma za viši KYU pojas članovima kluba. Promociji je nazočilo 95 članova kluba od kojih je njih 83 promovirano u viši pojas.

Osim članova promociju i podjelu diploma su popratili njihovi roditelji, članovi obitelji i prijatelji.

U 8. KYU- bijelo žuti pojas promovirano je 8 najmlađih članova kluba,
U 7. KYU- žuti pojas promoviranao je 40 članova,
U 6. KYU- žuto narandžasti pojas promovirano je 8 članova,
U 5. KYU- narandžasti pojas promovirano je 9 članova,
U 4. KYU- narandžasto zeleni pojas promovirano je 7 članova,
U 3. KYU- zeleni pojas promovirano je 5 članova,
U 2. KYU- plavi pojas promovirano je 6 članova kluba.

Glavni trener u klubu Moreno Franković se kratkim govorom obratio svima te pojasnio koliko je sport bitan kod mladih ljudi, koliko se treneri Meta trude i daju sve od sebe kako bi svi članovi bili šta sretniji i zadovoljni u klubu, a što se vidi kroz ovu promociju i polaganje za viši pojas.

Posebno se Moreno zahvalio mladim trenerima koji po njegovim riječima daju svoj maksimum provodeći pet dana po tri sata i više u dvorani a što rezultira sa velikim brojem djece i dobrim rezultatima na natjecanjima. Naglasio je još Moreno da zalaganjem i trudom svi u dvorani mogu postati nosioci crnog pojasa u judu a što je cilj trenera u klubu.

Judo klub Meto Labin se zahvaljuje članovima i svima prisutnima u dvorani koji su svojom prisutnošću uveličali klubsku promociju. Judo kao sport je najbolji kontaktni sport za djecu do 13 godina, trenira ga više od 20 milijuna ljudi u svijetu, drugi je najprakticiraniji sport u svijetu odmah iza nogometa.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa