Evo koje su ceste i kada zatvorene zbog utrke Cro Race

0

Kao što je već i najavljeno, Labin je sutra domaćin cilja pete etape međunarodne biciklističke utrke Cro race. Radi se o globalnom projektu te se prijenos utrke prenosi putem televizijskih kuća u gotovo 180 zemalja svijeta što dokazuje da je ovo iznimna promocija Hrvatske i njenih turističkih potencijala.

S obzirom na organizacijski zahtjevan događaj i posebnu regulaciju prometa tijekom održavanja utrke, ponavljamo nekoliko važnih detalja.

Na prometnicama kojima se kreće utrka, u razdoblju od 11 do 16 sati bit će na snazi privremena regulacija prometa dijela javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije.

Valja istaknuti kako će uspon Aldo Negri za sav promet biti zatvoren u periodu od 12 – 19 sati zbog prolaska i organizacije cilja koji smješten na Titovom trgu. Nadalje, od 14:00-16:00 sati za sav će promet biti zatvorena cesta Rabac -Labin te će na snazi biti alternativni obilazni pravac preko Gornjeg Rapca-Ripende.

Važno: od 13:55 do 15:40 u potpunosti, za sav je promet zatvorena dionica ceste, koja je ujedno i ruta prolaska biciklista. Potez obuhvaća dionicu od Titovog trga ulicom Sv. Katarine prema naselju Kranjci, Salakovci, Breg Ivanovci, Kapelica pa nadalje prema rotoru kod OŠ Matije Vlačića, rotoru na dnu uspona Aldo Negri te povratno na Titov trg u Stari grad.

Mole se građani za razumijevanje i obavljanje svojih obaveza u ranijem (ili kasnijem) terminu s obzirom da će u periodu od 13:55 do 15:40 navedenom rutom biti onemogućen promet za sva vozila. Prema naseljima Sv. Marina, Junac, Donji Kranjci, Ravni, moguće je korištenje obilaznog pravca kroz naselje Škitaca, priopćeno je iz Grada Labina.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa