Kovari teškom mukom iskopali bod

Susret obilježio sramotan potez gostujućeg igrača

0

Vise od 500 gledatelja sinoć je u Labinu svjedočilo pravoj muškoj rukometnoj borbi koja je završila miroljubivim rezultatom 28:28. Utakmicu su bolje otvorili domaci rukometaši koji su na trenutke imali i 3 razlike. Ovdje vrijedi spomenuti prve minute 15-godišnjeg Marka Mucića koji je u ovom dijelu igre postigao i svoja prva dva pogotka za prvu momčad, te mladog Vozilu koji je s 3 gola isto tako odlično iskoristio svoju priliku.

Gosti do kraja poluvremena uspijevaju izjednačiti pa čak i povesti golom razlike s kojim se otišlo na odmor.

U drugom dijelu, gosti iz Dugog rata koriste niz tehničkih grešaka i lošiju igru domaćina u obrani i u 50. minuti imaju cak 5 golova prednosti. No, kao već po navici, kovari se bude i na krilima Lazara, Dukića i Ratkajeca dolaze do itekako vrijednog izjednačenja.

Obje su ekipe imale priliku za pobjedu, a zadnjem napadu koji gosti iz Dugog rata nisu iskoristili, dolazi do naguravanja iz kojeg su Mislav Plazibat kod gostiju i Vuksan Zmajevic kod domaćina dobili crveni i plavi karton, tako da na njih klubovi sigurno ne mogu računati barem slojedeće kolo.

Utakmicu je obilježio incident koji se dogodio kada je spomenuti Plazibat krenuo put svlačionice. Apsolutno neprimjerenim uzvicima i ponašanjem provociro je labinsku publiku koja je s opravdanjem bučno reagirala i negodovala.

Ratkajec s 9 i Lazar sa 6 predvodili su domaćine, dok su se kod gostiju istaknuli s 10 pogodaka više puta spomenuti Plazibat i vratar Malenčić.

Više detalja o utakmici pročitajte OVDJE.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa