"Labinština hoće"

Akcija za mamograf ide dalje! 'Vidimo se u subotu na markatu'

0
Jedna od akcija ispred markata
Jedna od akcija ispred markata

Većina nas odbrojava dane do kraja ove kalendarske godine koja, čini mi se nije štedjela nikoga. Na nama je da je zaokružimo najljepšom mogućom pričom. A najlakše je to postići  da se većina nas u danima koji dolaze uključi u neki vid humanitarne akcije.

Projekt "Labinština hoće", sve za mamograf, prerasla je u cijelogodišnji program kojim nastojima razvijati međusobnu solidarnost i uzajamnost kako bi se prikupilo čim više sredstava za nabavu fiksnog mamografa za naš labinski Dom zdravlja "Dr. Lino Peršić".

U ovu hvalevrijednu akciju ovaj put se samovoljno priključio i jedan naš labinski ugostitelj, vlasnik Trgovačkog društva "Galjardo" d.o.o Labin, i vlasnik Pizzerije, Bistroa "Labineca" Labin, Elvis Zahtila.

Kroz četiri nadolazeće subote Elvis će dostavljati svoju donaciju u obliku porcije obroka (pasulja, maneštra, šuga, tjestenina..) koja će se dijeliti na labinskom markatu.

Kao i uvijek tu su članovi Udruge Lige protiv raka, Labin, pokretača ove humanitarne akcije i članovi SUH-a Labin, koji će dijeliti porcije građanima uz prikupljanje donacija.

Pod pokroviteljstvom Grada Labina prva akcija kreće već ove subote, 26. studenog u devet sati na labinskom markatu. Neka i ova akcija bude uspješna kao i sve do sada. Pokažimo svoju humanitarnost na djelu. Vidimo se u subotu na labinskom markatu. (Ornela Gergorić)

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa