Nakon osvojene nagrade

Paolo Juričić: 'Prava smo klapa na terenu, ali i izvan njega'

0
Nogometaši juniori Rudara
Nogometaši juniori Rudara

"Ovo je velika nagrada i podstrek za daljnji rad, kako meni tako i cijeloj momčadi. Prava smo klapa na terenu, ali i izvan njega, a zajedno sa našim trenerom Vedranom Kovačevićem koji je uvelike zaslužan za ovu nagradu, vjerujemo da nagradama tu nije kraj. Hvala svima koji su glasali za nas.“, kazao je Paolo Juričić iz NK Rudara nakon preuzete nagrade u izboru sportaša Grada Labina.

Naime, 16. ožujka u Sportskom centru Franko Mileta, održao se izbor najuspješnijih sportaša Grada Labina za 2022. godinu u organizaciji Sportske zajednice Grada Labina. Za najbolju momčad u mlađim uzrastima, proglašena je juniorska momčad NK Rudara.

Juniori su se u 2022.godini u proljetnom dijelu prvenstva, do pred sam kraj natjecanja borili za prvaka 1.NL NS Rijeka da bi početkom nove sezone i smjenom godišta, nastavili s uspješnim rezultatima pod vodstvom trenera Vedrana Kovačevića.

Na jesen su osvojili juniorski Kup NSŽI, a u 1/4F Hrvatskog Kupa, susreli su se sa prvoligaškom momčadi, NK Istra 1961.

"Malo je tko taj dan otišao ravnodušan kući. Bila je to prava muška igra u kojoj su naši dečki dali zadnji atom snage, bili bolji na momente u utakmici, a možda mogli i riješiti susret par minuta prije kraja susreta. Na kraju su se veselili Puležani. Kao i nakon te utakmice, tako i nakon ove nagrade, ponosni smo na naše dečke, trenera i vjerujemo da uz ovakve igrače nema bojazni za budučnost seniorske momčadi", objavili su iz uprave kluba.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa