Zbog Festivala škampa riva se zatvara za promet

0
S festivala u Rapcu održanog lani (foto: Nenad Čakić)
S festivala u Rapcu održanog lani (foto: Nenad Čakić)

Povodom održavanja manifestacije 6. Festival kvarnerskog škampa dana 28. svibnja u Rapcu na Rivi, zatvara se dio nerazvrstane ceste NC.18-Rabac Riva- Svjetionik – od prve rampe na ulazu u Rabačku rivu do objekta Ul.Obala Maršala Tita 55 (Restoran „Primorje“) te kompletno parkiralište na kraju rive u Rapcu.

U cilju što bolje organizacije manifestacije, organizatori mole da se parkiralište na kraju rive ne koristi od petka 24. svibnja u jutarnjim satima pa do ponedjeljka 29.svibnja.

Promet će biti zatvoren na navedenoj cesti u periodu od 16 do 23 sata. Sav promet preko navedenih nerazvrstanih cesta preusmjerit će se obilazno po lokalnim cestama. Gastro manifestacija 6. Festival kvarnerskog škampa održat će se na kraju rive u Rapcu u vremenu od 18 sati do 23 sata.

Vrhunske delicije od kvarnerskog škampa ulovljenog od strane lokalnih ribara članova Lokalne akcijske grupe u ribarstvu „Alba“ pripremat će Tri murve i obrt za ugostiteljstvo Mike.

Uz kvarnerske škampe, posjetitelji Festivala moći će kušati vina nagrađenih vinara s područja Labinštine. 6. Festival kvarnerskog škampa osim morskih poslastica i vrhunskih vina donosi i odličnu glazbu: nastup grupe Mangroove i TBF acoustic tour 2023.

Organizator 6. Festivala kvarnerskog škampa je Turistička zajednica Grada Labina. Ovaj događaj sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa