Prvenstvo Hrvatske

Mladi rukometaši nakon dugo godina ponovo u završnici

0
RK Rudar Adria Oil U15
RK Rudar Adria Oil U15

Rudar Adria Oil odradio je i posljednju utakmicu na završnici prvenstva Hrvatske U15. Nažalost nije bilo sreće da se dečki sa završnice oproste pobjedom, bolji u susretu za 9. mjesto bio je Zadar 2013 rezultatom 17:15. Kovari su prvi dio utakmice držali vodstvo, na odmor se otišlo s +2, međutim u nastavku Zadar ipak pokazuje nešto bolju igru i uspijevaju preokrenuti rezultat. Tim porazom Rudar Adria Oil osigurao je 10. mjesto u Hrvatskoj u konkurenciji dječaka U15.

“S jedne strane možemo biti ponosni jer je veliki to uspjeh za klub, pogotovo kad znamo da nas dugi niz godina nije bilo nigdje što se tiče završnica i mlađih dobnih skupina. S druge strane ne mogu biti u potpunosti zadovoljan jer znam da ovi dečki vrijede više i uvjeren sam da su mogli napraviti bolji rezultat.” izjavio je trener Inko Banović nakon svoje prve završnice i osvojenog 10. mjesta.

Sasvim sigurno veliko je to iskustvo svima, kako stručnom stožeru, tako i dečkima koji se sljedeće godine natječu u konkurenciji dječaka U17. Turnirski sustav natjecanja ponekad zna biti nepravedan, međutim ono što je bitno je to da se na turniru ne smijete opustiti i odigrati lošu utakmicu jer prostora za popravak nema – bilo to pravedno ili ne, to je ono što turnir čini zanimljivim. Još jednom čestitamo dečkima na osvojenom 10. mjestu u Hrvatskoj te im želimo dobar i kvalitetan odmor jer ubrzo kreću pripreme za novu sezonu i nove pobjede.

Nakon završnice prvenstva Hrvatske u kategoriji dječaka U15 slijedi nam završnica u kategoriji U11. Iz kluba pozivaju navijače da od petka do ponedjeljka isprate kovariće, dali putem live prijenosa ili dolaskom u Poreč.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa