Diego Datos: 'Rezultati su u granicama planiranog'

1
Diego Datos
Diego Datos

Rukometašice Rudara 10. travnja nastavljaju prvenstvo zaostalom utakmicom 15. kola protiv Podravke Vegete. Prva je to od tri utakmice koje cće Labudice odigrati u tjedan dana, od 10. do 17. travnja. Preostale dvije su one u kojima bi se moglo nešto lakše do bodova, u gostima kod Dugog Sela 55 i domaća utakmica sa Zrinskim. U nastavku prvenstva od siječnja labinske rukometašice ostvarile su tri pobjede i remi protiv Zameta u Rijeci, dok su četiri puta poražene.

- Rezultati su u granicama planiranog, obzirom na ozljede. Ostaje žal za bodovima kod Splita 2010 i u Rijeci kod Zamet, jer smo tu možda mogli do kojeg boda više, ali u globalu sam zadovoljan. Mislim da uz bodove koje ćemo dobiti od Žark Splita koji je istupio iz lige i još tri četiri boda, to će nam biti dosta za ostanak u ligi, rekao je trener rukometašica Rudara Diego Datos. Uz koji bod više Labudice imaju šansu da se primaknu sredini ljestvice, što bi bila sjajna nagrada za uloženi trud.

Definitivno je realnije očekivati bodove protiv Dugog Sela 55, ali posebno protiv Zrinskog jer s njima igramo doma, a doma moramo bodove osvajati.Stanje je zasad dobro. Imamo te dvije igračice koje su ozljeđene i bez kojih sada znamo da ih nećemo imati na raspolaganju do kraja sezone. Sve ostale su spremne i nadam se da će tako i ostati. Želimo pružiti dobru igru protiv Podravke Vegete, zaključio je trener Datos. (Tekst: Valentina Prokić, foto: Marin Stepčić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija