MEĐUNARODNI NOGOMETNI TURNIR

Rudar U12 ispao u četvrtfinalu

0
Rudar U10
Rudar U10

Nogometaši Rudara kategorije U10 i U12 predvođeni trenerima Antonijom Stepčićem, Robertom Paliskom, Valentinom Stepčićem i Noelom Frankovićem sudjelovali su na međunarodnom turniru "Makarska Cup 2024." održanom u Makarskoj. Na turniru je sudjelovalo 36 klubova sa 78 momčadi iz šest zemalja koji su se natjecali u četiri uzrasne kategorije. 

Momčad U12 igrala je u skupini s Dinamom, Jadranom iz Ploča te domaćinom Zmajem Makarska te nije uspjela proći skupinu. Poraženi su minimalno od Makarana, s Dinamom su odigrali 0:0, kao i s Jadranom Ploče. 

Ekipa U10 je nakon uvodnog poraza od kasnijeg finalista turnira FK Stari Aerodrom, pobijedila mađarsku momčad Olti Peć, te remizirala s Jadranom iz Kaštel Sućurca, te se na taj način plasirala u četvrtfinale. U četvrtfinalu Rudar je prikazao dobru igru i pružio sjajan otpor kasnijem pobjedniku turnira sarajevskom Unisu, a iako su imali 1:1 četiri minute prije kraja, poraženi su u završnici s 3:1. 

- Bila su to predivna četiri dana u kojem smo ponovno pokazali da se Rudar može nositi s najboljim ekipama u široj regiji. Vidljiv je napredak, ali nam još fali jedan mali koračić kojega ćemo u narednom periodu, kvalitetnim radom pokušati napraviti. Ponosan sam i zahvalan igračima i roditeljima na odnosu i ponašanju tijekom turnira. Ovaj turnir je bila velika nagrada našim ekipama koje u zadnje vrijeme postižu zapažene rezultate u prvenstvu i na turnirima. Žao mi je da ekipa U12, zadnju utakmicu u kojoj su izdominirali Jadran, nije uspjela postići pogodak za prolaz u četvrtfinale, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. Idemo dalje i nadamo se da ćemo i dalje sudjelovati na jakim turnirima kao što je bio ovaj na zadovoljstvo svih nas, a posebno naše djece, rekao je voditelj Akademije Rudara Valentino Stepčić. 

Za U10 su nastupali: Mark Jovanović, Luca Cnappi Čekada, Mark Sašek, Martin Banišić, Evan Golja, Daris Murtić, Mateo Kršulja, Ivano Verbanac, Rayan Luketić, Ilan Sadiković, Teo Vujević, Noa Radović, Lucijan Ukota, Moris Zupičić, Dorian Škopac.

Za U12 su nastupali: Ivano Zanketić, Anthony Paliska, Leon Živolić, Mario Golja, Ryan Šumberac, Enrico Batelić, Noel Runko, Alen Bojkić, Leonard Tomičić, Andy Tenčić, Filip Jovanović, Tarik Hasanović, Kevin Zukanović, Ricardo Brenčić, Noel Švić, Lean Knapić, Toni Vidali, Toni Zustović, Stefan Belušić. (Pripremila: Valentina Prokić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa